Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti iz obrazovanja

Pohvalnice za najuspješnije učenike osnovnih i srednjih škola

10.06.2018.

U Velikoj vijećnici Gradske kuće dodjeljenje su pohvalnice za najuspješnije učenike osnovnih i srednjih škola iz Subotice, koji su u 2017/2018. godini ostvarili zapažene rezultate na republičkim natjecanjima. Pohvalnice je uručila članica Gradskog vijeća zadužena za obrazovanje, Nataša Aleksić, koja se, u ime lokalne samouprave i vlastio, i obratila prisutnima.

11905_1.jpg

– Čestitam svim učenicima i učenicama na ostvarenim zapaženim rezultatima na republičkim natjecanjima iz društvenih i prirodnih znanosti, kao i u sportu i umjetnosti. Vi ste ponos našega grada. Drago mi je što osvajanje nagrada i priznanja u odnosu na prošlu školsku godinu nije u manjoj mjeri, nego u porastu. Vjerujem da će iz godine u godinu biti sve više i više djece sa zapaženim rezultatima – rekla je Nataša Aleksić, poželivši svim učenicima lijep raspust i da se sljedeće godine nađu na istom mjestu i u isto vrijeme.

Na današnjoj svečanosti ukupno je podijeljeno 126 pohvalnica: 71 učenicima srednjih škola i 55 učenicima osnovnih škola.