Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Održana 16. sjednica Skupštine grada

21.06.2018.

Na 16. sjednici Skupštine grada, održanoj u Velikoj vijećnici Gradske kuće usvojena je, većinom glasova, 61 točka dnevnoga reda. Usvojene su, među ostalim, Odluka o konsolidiranom završnom računu Grada Subotice za 2017. godinu i odluka o izmjenama i dopunama Odluke o proračunu Grada Subotice za 2018. godinu.

11952_1.jpg

S 37 glasova za, 11 protiv i nijednim uzdržanim usvojena je i Odluka o mreži javnih osnovnih škola.

Većinom glasova vijećnici su, također, donijeli i Rješenje o davanju suglasnosti na Statut Fondacije „Subotička Sinagoga“. Vijećnici su danas odlučivali i o nekoliko planova detaljne regulacije, donijeli su odluke o provođenju javnih natječaja za izbor šest direktora javnih i javno komunalnih poduzeća kojima istječe mandat.

Na današnjoj sjednici Skupštine grada donesena je i odluka da zvanje Počasni građanin pripadne biskupu Ivanu Penzešu, dok su priznanja Pro urbe dobili Branka Bešlić, Miloš Nikolić i Slavica Tot Lučić.

Većinom glasova za v. d. direktora Doma zdravlja izabrana je Ivanka Beoković, koja je do sada obavljala dužnost pomoćnice direktora za financijske, ekonomske i tehničke poslove.