Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Otvoren osmi po redu „Winterfest“

05.12.2018.

Tradicionalni zimski vašar „Winterfest“, osmi po redu, večeras je na Trgu republike otvorio predsjednik Skupštine grada Subotice Tivadár Bunford. Ističući da ovu manifestaciju, koja će trajati do 13. siječnja 2019. godine, u ime subotičke lokalne samouprave organizira Javno komunalno poduzeće „Subotičke tržnice“, on je izrazio zahvalnost organizatoru na angažiranju i trudu koji je uložio kako bi probudio praznično ozračje u našem gradu.

12272_1.jpg

Okićen grad, miris kuhanog vina i „kurtoš“ kolača, zvuk božićne pjesme, kućice pune suvenira, proizvoda starih obrta, domaće hrane, rakije i tradicionalnih gastronomskih specijaliteta vode nas u susret predstojećim božićno-novogodišnjim praznicima, rekao je Bunford, i dodao da se organiziranjem upravo ovog zimskog vašara, koji stoji građanima na raspolaganju s više od 70 štandova, posjetiteljima pruža prilika sitnicama i malim znacima pažnje izmamiti osmjeh na lica svojih najmilijih.

- Raznolikost sadržaja manifestacije pružit će i ove godine ugođaj svim građanima. Nadam se da će zvuci smijeha, glazbe i radosti obilježiti predstojeće praznične dane i pružiti našim dragim sugrađanima i gostima prijatne trenutke – naglasio je Tivadár Bunford.

U ime organizatora JKP „Subotičke tržnice“ bivša direktorica Ilinka Vukoja zahvalila se svima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ove manifestacije i pridonijeli da ona izgleda atraktivno i bajkovito.