Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Novu 2019. godinu na Trgu slobode dočekalo više od pet tisuća ljudi

01.01.2019.

Više od pet tisuća građana Subotice svih generacija dočekalo je novu, 2019. godinu na Trgu slobode, uz sjajan koncert benda „Neverne bebe“, zvuke valcera i raskošan vatromet.

12318_1.jpg

Frontmen „Nevernih beba“ Milan Đurđević, uz pomoć odličnih vokala Jelene Pudar i Tijane Sretković, aktivno je komunicirao s posjetiteljima koji su odgovorili zbornim pjevanjem njihovih najvećih hitova: „Pogledaj u sunce“, „Priča o nama“, „Praštam“, „Dvoje“, „Tu kraj nas“, „Veliki je Bog“, „Kuća za spas“, „Da ima nas“, „Tužna pjesma“, a vrhunac raspoloženja bio je uz kultnu obradu pjesme „Daire“ legendarne grupe „Smak“.

Poslije tradicionalnog valcera točno u ponoć, kao i raskošnog vatrometa, prisutnima na središnjem gradskom trgu Milan Đurđević je u ime grupe „Neverne bebe“ – koja najbolje od sebe daje upravo na živim nastupima i velikim binama – čestitao Novu godinu.

– Dragi ljudi, želimo vam dobro zdravlje, mnogo ljubavi i snage da se vratite sebi i suštinskim potrebama – da nekoga zavolite, nekome oprostite, gledate jedni druge u oči. Ne dozvolite da vas pobijedi tehnološka revolucija, ne dozvolite da bilo tko manipulira vašim osjećanjima i iskonskom potrebom da život podijelite s nekim, jer jedino tako vrijedi. Želimo vam sretnu novu 2019. godinu – rekao je Đurđević.

Doček Nove godine na Trgu slobode građanima i gostima Subotice poklonili su subotička lokalna samouprava i Turistička organizacija grada Subotice.

12318_2.jpg