Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti iz obrazovanja

Dodijeljene diplome i pohvalnice đacima za osvojena prva tri mjesta

06.06.2019.

U Velikoj vijećnici Gradske kuće danas su dodijeljene diplome i pohvalnice učenicima osnovnih i srednjih škola koji su osvojili jedno od prva tri mjesta na republičkom i međunarodnim natjecanjima. Ove godine dodijeljeno je 175 diploma i pohvalnica što je za 50 više nego prethodne godine.

12671_1.jpg

Članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja Nataša Aleksić istaknula je da će grad u znak zahvalnosti učenicima koji su osvojili jedno od prva tri mjesta dodijeliti diplome i knjige, jer su Suboticu predstavljali u najboljem svjetlu izvan grada i granica naše zemlje.

- Ova priznanja su pokazatelj da imamo dobre škole, odličan nastavni kadar koji pravim putem usmjeruje učenike, ali prvenstveno dobre đake koji su spremni učiti i vlastitim se znanjem i talentom nadmetati s drugima. Naravno, zahvalni smo i roditeljima koji su učenicima velika podrška za sve što rade – naglasila je Nataša Aleksić.

Diplome i pohvalnice dodijeljene su za osvojene rezultate u prirodnim i društvenim znanostima te sportu. Nagrađenim učenicima diplome i pohvalnice uručile su Nataša Aleksić i Magda Fehérvári, zamjenica tajnika Tajništva za društvene djelatnosti.

12671_2.jpg