Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Useljen vrtić u Ugljaru, općina Gračanica izgradila, grad Subotica opremio objekt

20.09.2019.

Novi vrtić površine veće od 400 četvornih metara koji je izgrađen sredstvima općine Gračanica opremio je grad Subotica tako da je od danas otvoren za uporabu. Oko stotinu djece predškolske ustanove „Naša Radost“ od danas borave u novom suvremenom objektu. Direktorica vrtića Ljiljana Martinović zahvalila je gradonačelniku Subotice Bogdanu Labanu na pomoći u opremanju vrtića i tom prigodom istaknula da su uvjeti za rad i boravak djece danas više nego dobri.

12944_1.jpg

Predsjednik općine Gračanica Srđan Popović kazao je da su izgradnjom ovog vrtića mještani Ugljara dobili mnogo jer njihova djeca mogu sada odrastati na pravilan način i u dobrim uvjetima.

– Drago mi je i što su odgojitelji dobili adekvatan prostor da obrazuju i čuvaju ovu djecu i da ih njeguju. Želim izraziti i veliku zahvalnost gradonačelniku Subotice gospodinu Labanu koji je donacijom opremio ovo obdanište. Suradnja između naše najsjevernije općine i općine Gračanica se nastavlja i mogu jamčiti da će ta suradnja iz godine u godinu biti sve jača i jača – kazao je Popović.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban rekao je da se suradnja između dvaju kako je kazao bratskih općina nastavlja.

– Nije slučajno ali jeste simbolika da i Predškolska ustanova u Subotici nosi naziv ’Naša radost’. Radujem se što smo danas pustili u rad novi objekt. Radimo na zajedništvu koje je preko potrebno srpskom narodu, vama ovdje najviše ali i mi smo uvijek tu da vam budemo podrška ne samo na riječima nego i na djelima. Siguran sam da predsjednik općine Gračanica Srđan Popović zna kakvu podršku ima iz cijele Srbije i rukovodstva Srbije. Nastavimo raditi na sabornosti i jedinstvu – kazao je Laban.

Prije obilaska unutrašnjosti vrtića u Ugljaru gosti su uživali u dječjem karnevalu koji je priređen u povodu dana općine Gračanica.