Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Počeli radovi na asfaltiranju Ulice Braće Majer

06.11.2019.

Ulica Braće Majer dobiva novi asfaltni sloj. Radovi se izvode u duljini od 660 metara i šest metara širine. Početku radova prisustvovao je direktor Javnog poduzeća za upravljanje cestama, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević. On je tom prilikom istaknuo da je grad Subotica proračunom za 2019. godinu predvidio ukupno 105 milijuna dinara za rekonstrukciju i rehabilitaciju ulica na teritoriju grada Subotice.

13036_1.jpg

Prema njegovim riječima, po asfaltiranju Ulice Braće Majer, cijela duljina od Aleje Maršala Tita do Karađorđeve ceste bit će presvučen habajućim slojem asfalta u debljini od pet centimetara.

- Radovi u Ulici Braće Majer izvode se u duljini od 660 metara i širini od šest metara. Jučer su završeni radovi u Ulici Ferenca Szépa, gdje je 320 metara kolnika presvučeno novim slojem asfalta. Osim toga, urađeno je i proširenje kolnika s četiri na pet metara - naveo je Radivojević.

S proširenjima kolnika počelo se, dodao je, prošle godine u Ulici Miloša Obilića, kako bi protočnost prometa bila bolja i vozila lakše mimoilazila.

- Već sljedećega tjedna nastavljamo s proširenjima kolnika u ulicama Matije Gupca, od Kumičićeve do Blaška Rajića, u duljini od oko 500 metara i proširenjem kolnika sa četiri na pet metara i Palmotićevoj – najavio je Predrag Radivojević.