Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Veleposlanik SAD-a u posjetu Subotici

19.11.2019.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban razgovarao je danas s veleposlanikom Sjedinjenih Američkih Država u Srbiji, Anthonyjem F. Godfreyem. Nakon susreta u Zelenoj dvorani Gradske kuće, kojem je prisustvovala i tajnica Tajništva za društvene djelatnosti Jasmina Stevanović, gradonačelnik Laban i veleposlanik Godfrey obišli su Američki kutak, u Gradskoj knjižnici Subotica.

13086_1.jpg

Veleposlanik Godfrey je, obraćajući se medijima, izrazio zahvalnost na velikom zanimanju za njegov posjetu Subotici i istaknuo da je u razgovoru s gradonačelnikom informiran o ekonomiji i napretku ove regije.

– Čuli smo i planove za predstojeće razdoblje i nadam se da će se naša suradnja s ovim lijepim gradom nastaviti – kazao je Godfrey.

13086_2.jpg

Gradonačelnik Laban je naglasio da je imao iznimnu čast i zadovoljstvo sastati se s veleposlanikom SAD-a Anthonyjem F. Godfreyem.

– Upoznali smo njegovu ekselenciju sa subotičkim načinom života, s našim ekonomskim razvojem i prosperitetom. Planiramo obići sve znamenitosti u gradu, kao i Američki kutak u Gradskoj knjižnici – rekao je Bogdan Laban.

13086_3.jpg

U okviru posjeta Subotici, veleposlanik Godfrey sa suradnicima obišao je i Sinagogu i Židovsku općinu Subotica.