Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti iz obrazovanja

Najboljim matematičarima dodijeljene diplome

12.02.2020.

U Velikoj vijećnici Gradske kuće danas je uručeno 165 diploma s gradskog natjecanja najboljim mladim matematičarima Subotice. Zamjenica gradonačelnika Timea Horvat je u ime lokalne samouprave i u vlastito ime čestitala učenicima na ostvarenim rezultatima, poželjela im još mnogo uspjeha i zahvalila se roditeljima, nastavnicima i profesorima, na podrški ovoj talentiranoj djeci.

13237_1.jpg

Posvetiti pozornost, prepoznati i podržavati talent koji se krije u učenicima je, kako je naglasila Timea Horvat, izuzetno plemenit cilj i zadatak koji može poslužiti kao primjer zajednici i cijelomu našemu društvu.

13237_2.jpg

- Danas ste vi, dragi nagrađeni pravi ponos Subotice, i po mojim nadanjima vi ste ti učeni i talentirani mladi ljudi čistih srca koji će izgraditi jednu ljepšu i bolju budućnost – rekla je Timea Horvat.

Diplome za ostvarene rezultate iz matematike na gradskom natjecanju najboljim matematičarima uručili su Timea Horvat, članica Gradskog vijeća zadužena za područje obrazovanja Nataša Aleksić, predsjednik Društva matematičara Subotice prof. dr. Nebojša Gvozdenović, predsjednica Komisije za matematička natjecanja Ljubica Kiselički i predsjednica Komisije za natjecanja srednjih škola Radoslava Srđenović.

13237_3.jpg