Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Nove mjere u Subotici

21.03.2020.

Gradski stožer za izvanredne situacije u Subotici, u skladu s najnovijim mjerama Vlade Srbije, a u cilju sprječavanja širenja virusa, nakon današnje sjednice izdao je naredbu kojom se od večeras u 20 sati u potpunosti obustavlja javni prijevoz na teritoriju grada Subotice. Od danas se na teritoriju grada obustavlja u potpunosti rad kafea i restorana (osim dostave hrane), tržnih centara, kladionica, kazina i automat-klubova.

13328_1.jpg

Po naredbi Gradskog stožera od sutra, 22. ožujka, zatvaraju se sve tržnice na teritoriju Grada Subotice.

Prema uputama Vlade, bit će dozvoljena dostava hrane, automobilski privatni i taksi prijevoz.

Ranije je Gradski stožer već naložio dezinfekciju javnih površina, ulica, prilaza zdravstvenim ustanovama, dječjih igrališta, autobusnih stajališta, šetališta, platoa, staza u parkovima i slično.

U skladu s odlukom Vlade Republike Srbije i aktualnom epidemiološkom situacijom, još jednom apeliramo na naše sugrađane da budu maksimalno savjesni i odgovorni, i da se strogo pridržavaju svih preporuka u cilju zaštite zdravlja.

Apeliramo također na sve one koji su u posljednjih 14 dana doputovali u Srbiju, da se u najkraćem roku jave mjerodavnom Zavodu za javno zdravlje i da poštuju mjere samoizolacije. Ovom apelu pridružuju se i svi naši zdravstveni djelatnici.

                                                           Zapovjednik stožera za izvanredne situacije
                                                                    Gradonačelnik Bogdan Laban

Naredba - 21. 03. 2020.