Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Za gradski i prigradski prijevoz putnika potrebni radnička mjesečna karta i potvrda poslodavca

28.03.2020.

Javno poduzeće za prijevoz putnika u gradskom i prigradskom prometu „Subotica-trans“ obavještava zaposlene i poslodavce da će poseban oblik gradskog i prigradskog prijevoza putnika (izvanlinijski prijevoz), od 1. travnja 2020. godine, biti moguć samo uz prikaz radničke mjesečne karte i potvrde poslodavca.

13344_1.jpg

U cilju produženja radničkih mjesečnih karata, poslodavac je u obvezi organizirati se i na memorandumu tvrtke dostaviti popis zaposlenih s osobnim podacima i relacijom prijevoza. U cilju izrade mjesečnih karata za putnike koji nisu bili korisnici javnog prijevoza potrebno je, osim navedenog, dostaviti i fotografiju za izradu mjesečne karte (trošak izdavanja elektroničke kartice je jednokratan i iznosi 400,00 dinara).

Cjelokupnu dokumentaciju poslodavac dostavlja na Autobusni kolodvor Subotica elektroničkim putem na adresu: stanica@sutrans.rs ili preko kurira u vremenu od 6 do 13 sati. Nakon izrade karata, dovoljno je da poslodavac pošalje ovlaštenu osobu koja će preuzeti mjesečne karte za sve zaposlene i poslije ih podijeliti zaposlenima.

Sva plaćanja obavljaju se elektroničkim putem. Prijevoz je dozvoljen isključivo zaposlenima kojima poslodavac nije u mogućnosti organizirati rad od kuće i čiji je dolazak na mjesto rada neophodan.

Svi zaposleni moraju imati radničku mjesečnu kartu i potvrdu poslodavca.

Zaposleni Opće bolnice Subotica, Doma zdravlja Subotica, Kolijevke Subotica i Gerontološkog centra Subotica koji rabe uslugu prijevoza dovoljno je da vozaču autobusa prikažu licencu, odnosno potvrdu poslodavca prilikom ulaska u vozilo.

Prijevoz se obavlja po voznom redu objavljenom 25. ožujka 2020. godine i provodit će se na identičan način radnim danima i subotom.

Nedjeljom nema organiziranog prijevoza.

JP "Subotica-trans" moli korisnike da se pridržavaju propisanih mjera zaštite i da nose zaštitne maske i rukavice.

Kupnja karata kod vozača autobusa nije dozvoljena do daljnjeg.