Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Potpora poznatim sportašima

01.04.2020.

Športski djelatnici Subotice ni tijekom izvanrednog stanja nisu zaboravili nekadašnje šampione starije od 65 godina koji su u izolaciji u svojim domovima. U organizaciji odjela za mladež i šport grada Subotice i Športskog saveza Subotice počela je distribucija paketa pomoći.

13354_1.jpg

Kako je  povodom toga rekao Nemanja Simović, član Gradskog vijeća zadužen za područje mladeži i športa, Subotica danas nosi epitet grada športa upravo zahvaljujući ovim ljudima.

– Športski djelatnici poput Srete Damnjanovića, Zorana Ivanovića, Slobodana Kustudića, Ubori Lasla,  kao i mnogi drugi koje ćemo tijekom naše akcije posjetiti sigurno zaslužuju ovu pažnju. Osigurali smo pakete koji sadrže prehrambene proizvode i sredstva za higijenu i dezinfekciju, a donosit ćemo im i dnevni športski tisak - naglasio je Simović.

Gradska uprava Grada Suboticе opredijelila je i sredstva za nabavku paketa koji će se podijeliti korisnicima mirovina na području grada Subotice koji primaju mirovine s najnižim iznosima. Podjela tih paketa počinje narednih dana.

13354_2.jpg