Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Uručen ugovor o sanaciji terena u OŠ „Kizur István”

25.05.2020.

Pokrajinski tajnik za sport i omladinu Vladimir Batez obišao je danas Suboticu, a bila je to prilika direktoru Osnovne škole „Kizur István” Dejanu Anđeloviću uručiti ugovor o sanaciji košarkaškog terena u dvorištu ove škole u vrijednosti od 800.000 dinara. Batez je razgovarao i s gradonačelnikom Subotice Bogdanom Labanom, članom Gradskog vijeća zaduženim za područje sporta i omladine, Nemanjom Simovićem, i Dejanom Vukovićem, generalnim tajnikom Sportskog saveza Subotice, na temu daljnje suradnje.

13446_1.jpg

– Tajništvo u protekle četiri godine ima iznimnu suradnju sa Suboticom. Realiziran je niz projekata u području sporta – 72, ukupne vrijednosti 45 milijuna dinara. Obuhvatili smo sanacije terena u školama, podršku kapitalnim projektima poput Gradskog stadiona, podršku vrhunskim sportašima... U tijeku je realizacija projekta postavljanja reflektora na pomoćnom terenu Gradskog stadiona, a u kratkom roku, uz partnersko ulaganje, slijedi sanacija dvorišta u OISŠ ’Žarko Zrenjanin’ – naglasio je Batez. – Uvijek mi je veliko zadovoljstvo, i kao bivšem sportašu i kao sportskom djelatniku, biti u sportskom gradu, gradu olimpijskih, svjetskih i europskih šampiona. Sa Suboticom imamo izniman partnerski odnos i naša suradnja može biti primjerom svima.

Na izdvojenim sredstvima zahvalio se Nemanja Simović koji je, također, istaknuo iznimno plodonosnu suradnju od 2016. godine.

– Realizirali smo veliki broj projekata, a slijede novi. Već sljedećeg tjedna slijedi otvorenje novog terena u dvorištu OŠ ’Sveti Sava’, a podsjetit ću da je u toj školu nedavno obavljena cjelokupna rekonstrukcija sportske dvorane. Ne zaostajemo ni u području omladinske politike, jer je i veliki broj udruženja koja se bave ovom tematikom dobio podršku Pokrajine – kazao je Simović.

On je pohvalio standarde resornog gradskog tajništva po pitanju aplikacije na projekte, te se zahvalio svima onima koji pomažu na njihovu ispunjenju.

– To se prije svega odnosu na Službu za lokalni ekonomski razvoj i Božidarku Golubović, te na Zagorku Panić, menadžericu Grada, koji su nam iznimno pomogli u izradi dokumentacije i projekata – naveo je Simović.

13446_2.jpg