Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Rehabilitacija kolnika u ulici Ivana Meštrovića

16.06.2020.

Direktor Javnog poduzeća za upravljanje cestama, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević, obišao je danas radove na rehabilitaciji kolničke trake u ulici Ivana Meštrovića, u subotičkoj Mjesnoj zajednici „Novi grad“. Kolnik se rehabilitira u širini od četiri metra i dužini od 380 metara, a vrijednost radova iznosi 3,7 milijuna dinara.

13487_1.jpg

 

Kolnik u ulici Ivana Meštrovića, na koji nanosimo novi sloj asfalta debljine pet centimetara, bio je u vrlo lošem stanju i predstavljao je dugogodišnji problem za Mjesnu zajednicu „Novi grad“, izjavio je, tom prilikom, Radivojević, ističući da će se na ovaj način osigurati adekvatan pristup kućama svih stanovnika ove ulice, kao i da će to mnogo značiti i za brojne gospodarske subjekte koji posluju u blizini ove prometnice.

13487_2.jpg

- Do kraja ovoga tjedna u MZ 'Novi grad' rehabilitirat ćemo kolnik i u ulici Đure Jakšića, u širini od četiri metra i dužini od 370 metara. Vrijednost tih radova je 4,3 milijuna dinara. U toj ulici kolnički sloj ceste je u znatno lošijem stanju nego u ulici Ivana Meštrovića, obzirom na to da su u prethodnom razdoblju ovdje postavljane brojne instalacije i priključci. Lokalna samouprava će i dalje raditi na poboljšanju prometne infrastrukture, kako u prigradskim tako i u gradskim mjesnim zajednicama – naglasio je Predrag Radivojević, i dodao da je ove godine planirano asfaltiranje bivše Gorenjske ulice, Trg sinagoge i prostor kod Gimnazije „Svetozar Marković“, kao i asfaltiranje ulice Ivana Zajca.

Na kontinuiranoj podrški u rješavanju problema koje ima ova mjesna zajednica, gradonačelniku Bogdanu Labanu i njegovom timu u ime građana i čelništva MZ „Novi grad“ zahvalila se predsjednica Savjeta ove mjesne zajednice Ljubica Oravec.