Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Potpora gradonačelnika Subotice Vučiću

03.09.2020.

U povodu poziva Borisa Tadića upućenog predsjedniku države Aleksandru Vučiću, Stevan Bakić, novi gradonačelnik Subotice, oglasio se potporom šefu države: Poziv Tadića na TV duel potaknuo me je da se oglasim jer je odraz velike nemoći koju Tadić i njegova družina iskazuju dugi niz godina, a koja je dokazana neizlaskom na izbore i napadajima “iz pećine“,  kada već ne mogu pred narod. Da biste nešto prezentirali TV duelom, iza vas  moraju postojati rezultati, a iza Borisa Tadića i njegovih političkih istomišljenika stoje devastirane tvrtke, propalo gospodarstvo, urušena infrastruktura  i nacionalno poniženje. Iza Aleksandra Vučića  stoje rezultati koji su vidljivi, uspjesi koji su prepoznatljivi i potpora građana iskazana na izborima koja je veća nego ikada.

13653_2.jpg

Gospodin bivši je sve samo ne dostojan suparnik predsjedniku Vučiću. Gospodin bivši s družinom, zapravo je elementarna nepogoda koja je pogodila Srbiju, dok je predsjednik Aleksandar Vučić nešto najbolje što se događa  državi Srbiji u novijoj povijesti.

Na sceni ponovno imamo i sadašnjeg koalicijskog partnera Vuka Draškovića. Ako se osvrnem na njegovu blisku prošlost,  u izboru između kabineta Mike Špiljaka i Danice Drašković odabrao je, po vlastitom priznanju, karijeru u kabinetu Mike Špiljaka. To valjda dovoljno govori o njemu samome.

Komentirajući prozivke upućene Bakiću odmah po postavljenju na funkciju prvog čovjeka grada izjavio je: „Odmah po mom imenovanju prozvala me jedna manja grupa ljudi na lokalu koja sebe naziva strankom podsjećajući na moj usklik „Grande Aleksandre“.

 Zapamti Srbijo, predsjednik  je daleko veći nego što sam uskliknuo, a mnoge zemlje u regiji dale bi sve da u svojim redovima imaju jednog Aleksandra Vučića. Zato u trenucima kada Srbiju čekaju teški razgovori izražavam bezrezervnu potporu Velikom Aleksandru Vučiću u trenutku kada doživljava najveće napade izvana i iznutra, a boreći se za nacionalne interese Srbije i gradeći kvalitetne odnose sa svima.

Nitko mi ne može oduzeti pravo da od srca pružim potporu borbi predsjednika da ne prihvati nametanje neovisnosti Kosova i Metohije i borbu protiv svih onih koji navijaju da Srbija opet bude bačena na koljena, baš kao u vrijeme njihove vladavine“.