Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Grada Subotice sudjelovao u projektu „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji“

07.12.2020.

U razdoblju od svibnja  do  prosinca 2020. godine Lokalni tim za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice sudjelovao je u projektu „Prevencija i borba protiv trgovine ljudima u Srbiji“. Projekt  se provodio u okviru zajedničkog programa Europske unije i Vijeća Europe i to u pet gradova u Srbiji – Subotici, Srijemskoj Mitrovici, Šapcu, Nišu i Vranju.Cilj projekta  je podizanje svijesti javnosti o problemu trgovine ljudima s posebnim naglaskom na radnoj eksploataciji.

13818_1.jpg

Nositelji projektnih aktivnosti bili su Lokalni timovi za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima uz potporu UG Atina.

Rezultat projeknih aktivnosti Lokalnog tima za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice  izrada je flajera na temu radne eksploatacije i  video spota na temu radne ekspoatacije.

Video spot izradili su članovi Lokalnog tima iz Crvenog ktiža Subotice, a u izradi su sudjelovali zaposleni i volonteri Crvenog križa Subotice.

Video spot možete preuzeti putem linka https://youtu.be/dOWaQt9_h_0

Lokalni tim za prevenciju i borbu protiv trgovine ljudima Grada Subotice poziva medije da emitiraju video spot kako bi se šira javnost grada Subotice i na ovaj način upoznala s trgovinom ljudima – radnom eksploatacijom.

                                                              Koordinator Lokalnog tima, član Gradskog vijeća
                                                                                     Ilija Đukanović