Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić: Cijepljenje u Subotici odvija se brže od očekivanog, punkt će raditi i vikendom

22.01.2021.

Tijekom jučerašnjeg dana cijepilo se 571 građana Subotice, dok je plan imunizacije predviđao da to uradi 432 ljudi. Danas se do 11:00 sati, cijepilo još 168 građana, što ukazuje na nastavak tempa cijepljenja koji premašuje očekivanja. Želim, u ime Grada Subotice, zahvaliti medicinskim timovima Doma zdravlja na predanom i kvalitetnom radu u službi najvišeg javnog interesa.

13892_1.jpg

Subotičani su pokazali veliku svijest i odgovornost, ne samo prema vlastitom zdravlju, već i prema svojoj zemlji. Odluka sugrađana koji nisu preležali COVID 19 da se cijepe, jeste čin vrhunskog patriotizma. Na taj način oni pomažu našoj Srbiji da se što prije vrati normalnom životu i daljnjem snažnom razvitku i napretku u gospodarstvu, kulturi i svim drugim područjima koje je pandemija poremetila.

Pozivam sugrađane da se nastave prijavljivati za cijepljenje putem portala „e-uprave“ na vezi: https://imunizacija.euprava.gov.rs/ ili telefonski na broj: 0800 222 334

Punkt za masovno cijepljenje u Novoj općini radit će i u danima vikenda, od 08:00 do 18:00 sati i timovi našeg Doma zdravlja bit će spremni u punom kapacitetu za svako povećanje broja zainteresiranih za cijepljenje, pa je na Subotičanima samo da donesu odluku o cijepljenju i tako pomognu sebi, svojoj zemlji i njenom zdravstvenom sustavu.

                                                                                                 Stevan Bakić
                                                                                          Gradonačelnik Subotice