Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić čestitao gradonačelniku Vučeviću Dan grada Novog Sada

01.02.2021.

Gradonačelnik Subotice Stevan Bakić je u svoje osobno ime i u ime cijele Subotice, uputio srdačne čestitke gradonačelniku Novoga Sada Milošu Vučeviću u povodu 1. veljače, Dana grada Novog Sada.

13917_1.jpg

„Tijekom proteklih dvije stotine sedamdeset i tri godine urbanog života naše Srpske Atine, malo je gradonačelnika koje su se mogli usporediti s onim odlučnim gradskim ocima, koji su se te 1748. godine izborili za status slobodnog kraljevskog grada. U devetoj godini predanog rada na čelu Novog Sada, ulaziš u povijest i po duljini svog truda i po ostvarenim rezultatima, jer se grad davno nije tako dinamično i sveobuhvatno razvijao.

Osobno me to jako raduje, jer je napredak Novog Sada napredak i svih nas na sjeveru Srbije. Kao u minulim stoljećima Antoniju Hadžiću i mnogim drugim Subotičanima, tako je i danas nama drag i blizak Novi Sad. Naša dva grada puno toga povezuje, a moja najveća želja je da te veze skupa produbimo i učvrstimo.

Čestitajući ti još jednom na ovaj znameniti dan, srdačno te pozdravljam i nadam se da ćemo imati priliku ugostiti Vas u Subotici, kao posebno dragog i cijenjenog gosta i prijatelja“, navodi se u čestitki gradonačelnika Bakića.