Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Cijepljenje u Bajmaku i Čantaviru za vikend bez predbilježbe

12.03.2021.

Kako bi omogućio građanima iz Bajmaka, Čantavira i okolnih sela koji se žele cijepiti, a nisu do sada došli na red, ali i ubrzao proces cijepljenja, Dom zdravlja Subotica za vikend će osigurati zainteresiranim osobama starijim od 60 godina cijepljenje bez predbilježbe. Cijepljenje će se obaviti u ambulantama u Bajmaku (Maršala Tita bb) i Čantaviru (Jožefa Atile 13), u subotu od 12 do 20 sati, odnosno u nedjelju, od 9 do 15 sati. Za ovu priliku osigurana su cjepiva tvrtke „Sinofarm“ (kinesko cjepivo) i mogu ga primiti građani stariji od 60 godina, bez predbilježbe.

14113_2.jpg

Zainteresirani građani iz Bajmaka, Čantavira i okolnih sela trebaju za tu priliku ponijeti osobni dokument sa slikom, po mogućnosti popuniti i ponijeti obrazac suglasnosti kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sustav. Ukoliko građani to nisu u mogućnosti obaviti prije, moći će to uraditi na punktu pred cijepljenje.

Dom zdravlja Subotica pozvao je sve koji žele primiti cjepivo da dođu za dane vikenda, uz obvezatno pridržavanje epidemioloških mjera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.