Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Cijepljenje bez zakazivanja u ambulantama u Bajmaku, Čantaviru i Subotici

15.03.2021.

U cilju pružanja mogućnosti građanima  Bajmaka, Čantavira i okolnih sela, te Subotice koji se hoće cijepiti, a do sada nisu došli na red,  te kako bi se proces cijepljenja ubrzao, Dom zdravlja Subotica i danas je zainteresiranim osobama starijim od 60 godina omogućio cijepljenje  bez zakazivanja. Građani će se moći cijepiti u ambulantama u Bajmaku (Maršala Tita bb), Čantaviru (Attile Józsefa 13) i Ambulanti 1 (Eugena Kumičića 4) u Subotici, u razdoblja od 9 do 16 sati. I za ovu prigodu osigurana su cjepiva kompanije „Sinopharm“ (kinesko cjepivo) i bez zakazivanja ga mogu primiti osobe starije od 60 godina.

14122_1.jpg

Zainteresirani građani iz Bajmaka, Čantavira i okolnih sela, te Subotice kada krenu na cijepljenje sa sobom trebaju ponijeti osobni dokument  s fotografijom, po mogućnosti popuniti i sa sobom ponijeti obrazac za suglasnost kako bi se postupak evidentiranja u sustav ubrzao. Ukoliko građani to nisu u mogućnosti uraditi, isto mogu učiniti na punktu.

Na centralnom punktu za cijepljenje u Novoj općini, Trg Lazara Nešića 4, i danas se između  8 i 20 sati obavlja cijepljenje građana prvom i  drugom dozom cjepiva po pozivu od „eUprave“.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji hoće primiti cjepivo da na cijepljenje dođu  uz obvezno pridržavanje epidemioloških mjera - nošenje zaštitne maske i održavanje razmaka.