Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Cijepljenje bez zakazivanja u ambulantama u Kelebiji, Paliću i Tavankutu

15.03.2021.

Kako bi se omogućio brži i jednostavniji pristup cijepljenju protiv bolesti COVID-19 starijim građanima iz Kelebije, Palića, Tavankuta i okolnih sela, Dom zdravlja Subotica stvorio je kapacitete da se u utorak, 16. ožujka cijepe svi građani stariji od 60 godina, koji se nisu prijavili preko portala e-uprave, a žive u ovim prigradskim naseljima ili njihovoj neposrednoj okolici.

14122_1.jpg

Imunizacija cjepivom kineskog proizvođača „Sinopharm“ obavljat će se od 08:00 do 13:00 sati u:

ambulanti Kelebija, na adresi Veljka Vlahovića bb;

ambulanti Palić, na adresi Park heroja 8;

ambulanti Tavankut, na adresi Marka Oreškovića bb

Zainteresirani građani kada krenu na cijepljenje trebaju sa sobom ponijeti osobni dokument  s fotografijom, po mogućnosti popuniti i ponijeti sa sobom obrazac suglasnosti u cilju bržeg postupka evidentiranja u sustav. Ukoliko nisu u mogućnosti, obrazac suglasnosti  moći će popuniti i potpisati na samom punktu.

Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji bi htjeli primiti cjepivo, da na cijepljenje dođu uz obvezno poštivanje epidemioloških mjera - nošenje zaštitne maske i održavanje udaljenosti.

Gradska uprava Subotica poziva naše starije sugrađane da iskoriste ovu prigodu za cijepljenje, jer tako uvelike umanjuju mogućnost zaraze. Ukoliko do zaraze ipak dođe, cjepivo je jedino preventivno sredstvo protiv težih oblika i komplikacija i stoga je izuzetno važno da se što više građana starijih od 60 godina odazove akciji Doma zdravlja.