Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Cijepljenje starijih od 60 godina bez prijave nastavlja se i u srijedu – 17. ožujka u Subotici, Kelebiji, Paliću i Tavankutu

16.03.2021.

Kako bi se omogućio brži i jednostavniji pristup cijepljenju protiv zarazne bolesti  COVID -19 starijim građanima Subotice i naselja Kelebija, Palić i Tavankut, Dom zdravlja Subotica u srijedu, 17. ožujka, nastavlja akciju imunizacije svih građana starijih od 60 godina, a koji se nisu prijavili putem portala e-uprave ili su se prijavili i još nisu  pozvani da prime cjepivo.
Imunizacija cjepivom kineskog proizvođača „Sinopharm“ obavljat će se od 08:00 do 13:00 sati u:

  • ambulantni I., u Subotici, na adresi Kumičićeva ulica 4;
  • ambulanti Kelebija, na adresi Veljka Vlahovića bb;
  • ambulanti Palić, na adresi Park heroja 8;
  • ambulanti Tavankut, na adresi Marka Oreškovića bb

Zainteresirani građani kada krenu na cijepljenje trebaju ponijeti sa sobom osobni dokument s fotografijom, po mogućnosti popuniti i ponijeti sa sobom obrazac suglasnosti u cilju bržeg procesa  evidentiranja u sustav. Ukoliko nisu u mogućnosti, obrazac suglasnosti  moći će popuniti i potpisati na samom punktu.
Dom zdravlja Subotica moli sve građane koji bi htjeli primiti cjepivo, da na cijepljenje dođu uz obvezno poštivanje epidemioloških mjera - nošenje zaštitne maske i održavanje udaljenosti.
Gradska uprava Subotica još jednom poziva naše starije sugrađane da iskoriste prigodu za cijepljenje, jer tako uvelike umanjuju mogućnost zaraze. Ukoliko do zaraze ipak dođe, cjepivo je jedino preventivno sredstvo protiv težih oblika i komplikacija i zato je izuzetno važno da se što više građana starijih od 60 godina odazove akciji Doma zdravlja.

14130_1.jpg