Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Gradonačelnik Bakić: Želimo vidjeti što više subotičkih momčadi u službenim ligama

27.05.2021.

„Kao velikom ljubitelju nogometa, uvijek mi je drago vidjelti uspjehe subotičkih momčadi, kako u onom klasičnom, velikom nogometu, tako i u futsalu, koji je sve popularniji posljednjih godina. Danas sam ovdje  kako bih izrazio podršku Grada, kako momčadi „Full Feel“, kojima čestitam ulazak u Futsal ligu Vojvodine, tako i svim našim lokalnim futsal ekipama, koje grade ozbiljan sportski autoritet u ovoj disciplini“, izjavio je gradonačelnik Subotice Stevan Bakić na današnjoj konferenciji za novinare  u trofejnoj dvorani Sportskog saveza Grada Subotice organiziranoj povodom uključivanja subotičkog kluba „Full Feel“ u službeni sustav natjecanja Futsal saveza Vojvodine, odnosno Futsal saveza Srbije.

14303_1.jpg 

Naglasio je kako će i Grad Subotica i Sportski savez uvijek podupirati rad postojećih i formiranje novih klubova, ne samo u futsalu, nego i u svim drugim sportovima. 

14303_2.jpg 

„Želimo vidjeti što više subotičkih momčadi u službenim ligama, jer je to dobro kako za njihov razvitak, tako i za promociju Subotice kao grada sportova. Još jednom vam, uz čestitke na ozbiljnom i uspješnom sportskom radu, želim natjecateljsku sreću i puno pobjeda u budućnosti“, rekao je gradonačelnik Bakić.

Jedan od osnivača Kluba malog nogometa „Full Feel“, Nemanja Džever, zahvalio je gradonačelniku Bakiću i članici Gradskog vijeća zaduženoj za sport i mladež, Nataši Aleksić, što su svojom nazočnošću uveličali njihovu medijsku promociju Kluba.

„Zahvaljujemo i Sportskom savezu Subotice, kao i Gradskoj upravi na velikoj pomoći oko osnivanja i početka natjecanja, od rujna, u Futsal ligi Vojvodine. Mi smo 2017. godine organizirali momčad koja se s dosta uspjeha natjecala na turnirima, a vrhunac je bio prošle godine, kada smo na Državnom prvenstvu Srbije u malom nogometu, održanom u Subotici, u iznimno jakoj konkurenciji osvojili četvrto mjesto.  Nakon toga odlučili smo registrirati klub i ući u službenu ligu futsala. Nadam se da ćemo našim rezultatima i radom opravdati povjerenje čelništva i članova kluba, kao i subotičke lokalne samouprave“, rekao je Nemanja Džever.

14303_3.jpg 

Član Kluba Bela Vojnić najavio je otvaranje prve škole futsala u okviru Kluba malog nogometa „Full Feel“, kako bi osposobili vlastite kadrove i tako „izbjegli uzimanje nogometaša iz velikog nogometa“.

Nakon obraćanja medijima, predstavnici Kluba su gradonačelniku Stevanu Bakiću i Nataši Aleksić predali dresove Kluba malog nogometa Full Feel.