Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktuelnosti

Nogometašice Spartaka osvojile i Kup Srbije

03.06.2021.

Nakon osvajanja 11. uzastopne titule u nacionalnom prvenstvu, nogometašice Spartaka dominaciju u domaćim natjecanjima potvrdile su  trijumfom u Kupu Srbije, najmasovnijem nogometnom natjecanju u našoj zemlji. Timu šefa stručnog stožera ŽFK Spartak Borisa Arsića, večeras je pobjedom od 3:1 u Čačku u finalnoj utakmici nad Mašincem iz Niša, pripao i pehar Kupa Srbije. Finalnom duelu u Čačku prisustvovali su i dali potporu „golubicama“ gradonačelnik Subotice, Stevan Bakić, članica Gradskog vijeća zadužena za područje sporta i mladih, Nataša Aleksić, i Dejan Vuković, tajnik Sportskog saveza Subotice.

14329_1.jpg

Finale je proteklo u dinamičnoj i zanimljivoj igri. Već u petoj minuti Subotičanke su povele golom Živane Stupar. Nišlijke su izjednačile autogolom Slovićeve, ali to nije smetalo „golubice“ riješene da podignu pehar pobjednika Kupa. Nastavile su Subotičanke s odličnom igrom i u 33. minuti Tijana Filipović donijela je novu prednost Spartaku. Samo dvije minute kasnije Živana Stupar još se jednom upisala na popis strijelaca za 3:1.

U nastavku se vodila velika borba, ali Mašinac nije uspio iznenaditi Subotičanke i pobjeda je zasluženo pripala timu Borisa Arsića.

Spartak je nastupio u sastavu: Kostić, Nađ, Slović, Frajtović, Zerfos, Fiedler, Filipović, Kusi, Golubović, Šarić, Stupar.