Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Vijesti

Subotica predstavila mjere populacijske politike na “Danima obitelji”

12.08.2021.

U organizaciji obiteljske organizacije "Obiteljska Srbija", a uz potporu Ministarstva za brigu o obitelji i demografiju, Pokrajinskog tajništva za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost spolova, Pokrajinskog tajništva za gospodarstvo i turizam i Grada Zrenjanina, u Perlezu je održana manifestacija "Dani obitelji".

 

Član Gradskog vijeća zadužen za socijalnu zaštitu i zdravstvo Ilija Đukanović i Dragana Stamenčić u ime Tajništva za društvene djelatnosti predstavljali su Grad Suboticu na ovoj manifestaciji.

 

„Ovom prigodom predstavljane su mjere populacijske politike koje Grad Subotica realizira tijekom godine, a ujedno iskorištena je prigoda za razmjenu iskustava s ostalim gradovima i općinama koji su sudjelovali na manifestaciji” rekao je Ilija Đukanović.

 

Osnovna ideja "Dana obitelji" je buđenje svijesti da je svaka rođena beba pobjeda za naciju, da je svaka majka koja rodi dijete ponos nacije i da je svaki mladi čovjek koji ostane raditi i stvarati obitelj u svojoj sredini, heroj nacije.