Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megnyílt a Shoppi Retail Park

2016.03.17.

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és Thomas Villadsen, az MPC Properties igazgatója ma ünnepélyes szalagátvágással megnyitották Shoppi Retail Park szerbiai láncolatának első üzletközpontját. A Shoppi Retail Park a Szegedi út 88-as szám alatt található és mintegy 10.000 négyzetméteren terül el. A beruházás teljes értéke 10 millió euró.

10017_1.jpg

A város első modern kereskedelmi központjának a megépítése illetve átadása annak a látható jele, hogy Szabadka halad előre és újra kereskedelmi központként lesz ismert – mondta Maglai Jenő polgármester.

Amikor tavaly július közepén ezen a helyen elhelyeztük az alapkövet, sokan szkeptikusak voltak, hogy már 2016 márciusában Szabadkán megnyílik az első korszerű kereskedelmi központ. A projekt – mint láthatják – teljes egészében megvalósult. Köszönetet mondanék az MPC cégnek, amiért városunkba invesztált. Szabadka számára rendkívül fontos, hogy a Shoppi Retail Parkban 200 polgártársunk kapott munkát, én pedig külön örülök annak, hogy a beruházó képviselői kifejezték azon készségüket és szándékukat, hogy az elkövetkező időszakban tovább bővítik ezt az üzletközpontot, további munkahelyek megnyitásával.

Thomas Villadsen elmondta, hogy a Shoppi Retail Park rekordidő – az alapkőletételtől számítva pontosan nyolc hónap és egy nap – alatt épült fel.

- Ma, az ünnepélyes megnyitón jelenthetjük ki, hogy a Shoppi Retail Park kapacitásait 100 százalékban bérbe vették, s hogy kitűnő kínálatában szerepelnek nemzetközi és hazai márkák is. Figyelemre méltó beruházásról van szó mind pénzügyi, mind pedig a közösség fejlődése szempontjából. Köszönetet mondok Szabadka polgármesterének és a városi közigazgatás intézményeinek az együttműködésért és a szükséges engedélyek beszerzéséhez nyújtott támogatásért - mondta Thomas Villadsen.  

A Shoppi Retail Park a hét hét napján 9-től 23 óráig tart nyitva. Minden üzlet bejárata a központi parkolóra nyílik, amely 300 jármű befogadására alkalmas.

10017_2.jpg