Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Aláírták a kollektív szerződést a Szabadkai Távfűtőművek KKV-tal

2016.06.01.

A Városházán ma aláírták a kollektív szerződést a munkáltatóként szereplő Szabadkai Távfűtőművek Kommunális Közvállalattal. Az alapító, Szabadka Város nevében a szerződést Maglai Jenő polgármester írta alá, a munkáltató nevében Dervo Ahmetović igazgató, a vállalat szakszervezete nevében pedig Goran Papić, a Szabadkai Távfűtőművek KKV szakszervezete végrehajtó bizottságának tagja látta el kézjegyével a dokumentumot. A kollektív szerződés aláírásánál jelen volt Hugyi István, a Szabadkai Önálló Szakszervezetek Szövetségének alelnöke.

10186_1.jpg

Ez a kollektív szerződés a törvénnyel összhangban szabályozza a Szabadkai Távfűtőművek KKV dolgozóinak a munkaviszonyból adódó jogait, kötelességeit és felelősségeit.

A kollektív szerződés a munkáltatónál munkaviszonyban levő minden alkalmazottra vonatkozik. Az igazgató minden dolgozóval külön-külön munkaszerződést ír alá a törvénnyel és a kollektív szerződéssel összhangban.

A kollektív szerződés három évre szól és a Szabadkai Távfűtőművek KKV hirdetőtábláján való megjelentetéstől számított nyolc napon belül lép hatályba.