Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Bezárult a 10. Nemzetközi és Regionális Vásár

2016.06.04.

A vásári díjak kiosztásával ma befejeződött a 10. Nemzetközi és Regionális Vásár, a SuSajam 2016, amelyet június 2-a és 4-e között rendeztek meg a sugárúti Sportcsarnokban. Az 1.600 négyzetméteres fedett és a 200 négyzetméternyi szabadtéri kiállítói területen hét ország több mint 200 kiállítója mutatkozik be: Magyarországról, Romániából, Horvátországból, Németországból, Szlovéniából, a boszniai Szerb Köztársaságból valamint Szerbiából. Az idei vásár partnere Berlin Treptow-Köpenick nevű kerülete volt.

10199_2.jpg

Az öttagú zsűri a standok megtekintését követően egyhangúan döntött a vásári díjak – 1., 2. és 3. díj – odaítéléséről, a legszebb standért illetve a cég vagy szervezet legeredményesebb bemutatkozásért az idei szabadkai Nemzetközi és Regionális Vásáron. 

A vásári díjakat Ljuben Hristov, a polgármester kisiparért felelős tanácsosa és Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója nyújtotta át.

A 10. Nemzetközi és Regionális Vásár 1. díját a Celjske mesnine Z‘dežele érdemelte ki.

Két-két egyenrangú második és harmadik díjat osztottak ki:

A SuSajam 2016 2. díját kapta a belgrádi Körzeti Gazdasági Kamara és a szabadkai Dudi Co., amely idén ünnepli megalapításának 20. évfordulóját.

A SuSajam 2016. 3. díját a szabadkai Tehnoserv Termelő-, Szerelő- és Mérnöki Szolgáltató Vállalat, valamint a valjevói Körzeti Gazdasági Kamara érdemelte ki.

Három egyenrangú különdíjat kapott:

1. a Magyar Nemzeti Kereskedőház Zrt., Magyarország,
2. a Bata Kole Kisipari, Kereskedelmi és Vendéglátó-ipari Magánvállalkozás, Szabadka, valamint
3. a Koszovó és Metóhia-i Körzeti Gazdasági Kamara.