Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Az aranyérmes Davor Štefanek

2016.08.17.

A szerbiai birkózó válogatott versenyzője, Davor Štefanek az éjszaka a kötöttfogású birkózás 66 kilogrammos kategóriában aranyérmet szerzett a riói olimpián. E kiváló eredményért Szabadka polgármestere, Bogdan Laban és a városi tanács sport és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja, Nemanja Simović is gratuláltak a sportolónak.

10434_1.jpg

„Fogadd Davor szívből jövő gratulációnkat e történelmi jelentőségű sikerért! Mérhetetlenül köszönjük neked ezt az örömöt, amit ezzel az olimpiai arannyal okoztál, Szabadka és egész Szerbia nagy büszkeségére. Reméljük, hogy ez az első, legfényesebb érem, amit te és csapatod szereztetek hazánknak a Riói Olimpiai Játékokon arra ösztönzi majd válogatott versenyzőinket, hogy még több optimizmussal, ambícióval és önbizalommal küzdjenek az olimpiai érmekért, a többi sportágban is” - hangzott Bogdan Laban és Nemanja Simović gratulációja.

Davor Štefanek a döntőben Migran Arutyunyan örmény birkózót győzte le. A küzdelem 1:1-es eredménnyel zárult, de a mérkőzést a szerb birkózó nyerte meg, mert utolsóként szerzett pontot.

                                                                                        A POLGÁRMESTERI KABINET