Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megnyílt a tejcsarnok a kisbajmoki Árupiacon

2016.08.30.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Branislav Joka, a Tržnica Részvénytársaság igazgatója ma a kisbajmoki Árupiac zöldpiaci részén átadta rendeltetésének az újonnan megépült tejcsarnokot. A munkálatok három hónapig tartottak, a beruházás értéke pedig 11,5 millió dinár.

10471_1.jpg

A csarnok kibővítésével és a födém megépítésével a Tržnica Rt. bebizonyította, hogy gondot visel a vásárlókról és az árusokról, a szolgáltatások minőségéről, valamint hogy van mit kínálnunk polgártársainknak – mondta ebből az alkalomból Bogdan Laban.

Elmondta, hogy a mintegy 120 négyzetméternyi új árusítóhelyen 17 korszerű hűtőpultot szereltek fel a romlandó élelmiszerek árusítására, az újonnan megépített födém alatt pedig 25 piaci asztalt állítottak fel a gyümölcs- és zöldségfélék értékesítésére.

– A beruházás értéke 11,5 millió dinár, a munkálatokat és a felszerelés megvásárlását pedig a Tržnica Rt. saját eszközökből finanszírozta. A kisbajmoki Árupiac 2-es csarnokának a felújítására és felszerelésére abban az évben került sor, amelyben a Tržnica Rt. eredményes működésének 25. évfordulóját ünnepli – emelte ki Bogdan Laban polgármester, majd hozzátette, hogy a Tržnica Rt. vezetősége a munkához való hozzáállásával megmutatta, hogy hogyan kell irányítani egy évről évre mind sikeresebb vállalatot.

Branislav Joka hangsúlyozta, hogy a piac berendezésével lehetővé tették a bérlőknek, hogy termékeiket az élelembiztonságról szóló törvénnyel összhangban árusítsák, a vásárlók és a kisbajmoki Árupiac látogatói pedig a különböző termékeket és romlandó élelmiszereket teljesen biztonságos módon szerezhetik be.

A Tržnica 1.700 piaci asztalt ad bérbe, több mint 2.000 aláírt bérleti szerződése van, ugyanis az úgynevezett Ócskapiac mellett irányítása alá tartozik a sándori és a palicsi piac is, amelyeket ugyancsak a legmagasabb szabványoknak megfelelően működtetnek.

10471_2.jpg