Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A Lexington Band és a Perpetuum Mobile nagy sikerű fellépése

2016.09.02.

A szabadkaiak számára sokáig emlékezetes marad ez az est, a Lexington Band feledhetetlen koncertje, amelyet a Város napja alkalmából rendeztek meg a Szabadság téren több mint 10.000 néző előtt. A többnyire fiatalokból álló közönség nagy tapssal, sikítva köszöntötte a színpadra lépő Lexington Band tagjait, s ez a hangulat kitartott a koncert végéig. A jelenlevők a város központi terén több mint két órán keresztül együtt énekelt a zenekarral, élvezte a slágereket és az összhatást, hiszen a koncert ideje alatt minden tökéletesen működött, a hangzástól a fényjátékig, a dinamikus műsorig, amelyben számos nagy sikerű szám hangzott el, de a Lexington Band frontembere, Bojan Vasković is kitett magáért. A jó szórakozást sikeres muzsikájával a szabadkai Perpetuum Mobile vezette be, amely a Lexington Band előzenekaraként lépett fel.

10479_1.jpg

A Nema šanse című szám első taktusaival egy olyan buli kezdődött, amelyre régóta nem volt példa városunkban.  Ezt követte a Dobro da nije neko veće zlo, a Pijane usne, a Ma sretno és a Dođi ove noći, valamint a Balkanska pravila című új albumuk többi jól ismert sikerszáma, illetve a legújabb szerzemények, a Ljetne kiše, a Sve je isto vagy a Nema šanse általános eufóriát váltottak ki.

A fantasztikus hangverseny és a kiváló hangulat éjfél utánig tartott, a lelkes közönség pedig ovációkkal ünnepelte a Lexington Band feledhetetlen szabadkai fellépését.

10479_2.jpg

Bojan Vasović is rendkívül elégedett volt. A koncert végén Szabadka Város hivatalos honlapja (www.subotica.rs) számára úgy nyilatkozott: elégedett azzal, hogy a Lexington Band a legjobb színben mutatkozott be a szabadkai közönségnek.

- Örülök, hogy ilyen sok szabadkai jött el a koncertünkre. Elégedett arcukon látszott, hogy jól érzik magukat. A koncertet mi is élveztük. Valóban fenomenális volt ez az este – mondta Bojan Vasković.

A Perpetuum Mobile talán eddigi legjobb fellépése ugyancsak lelkes fogadtatásra talált.

10479_3.jpg