Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Sporthírek

Bemutatták a Spartacus NKK új elnökét

2016.11.14.

Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja ma a Városháza Média Központjában megtartott sajtótájékoztatón bemutatta Dragan Vidakovićot, a Spartacus Női Kosárlabda Klub új elnökét.

10617_1.jpg

- Az új vezetőségnek, Dragan Vidaković elnökkel és Vojislav Perović alelnökkel az élén a legnagyobbak az érdemei abban, hogy a Spartacus Női Kosárlabda Klub ismét a régi dicsőség útjára lépett, s hogy ismét a szerbiai női kosárlabda élvonalában foglal helyet – mondta Nemanja Simović.    

Dragan Vidaković – Jaro elmondta, hogy elégedett az első csapat jelenlegi sporteredményeivel, mert – mint mondta – az együttes tíz nappal a bajnokság előtt nem rendelkezett a versenyzéshez szükséges felszereléssel.

- A klubnak korábbról csaknem félmillió dináros tartozása volt, amit a zavartalan versenyzés érdekében sikerült megoldanunk. Az elmúlt két és fél hónapban aktiváltuk a fiatalabb korosztályokat is, jelenleg van pionír csapatunk is, amely a Vajdasági Kosárlabda Szövetség szintjén versenyez, jövőre pedig újabb korosztályokkal szeretnénk kibővíteni. A Spartacus az eddigi hét bajnoki fordulóban öt győzelmet aratott. Ha valaki az idény kezdete előtt ilyen eredményeket ajánlott volna fel, két kézzel fogadtuk volna el - mondta Vidaković.

Vojislav Perović, a klub alelnöke azon „vétkesek” egyike, akinek köszönhetően a Spartacus Női Kosárlabda Klub ma stabil szuperligás csapat.

– A vezetőség régi-új tagja vagyok, mivel az előző időszakban is alelnök voltam. Ezúttal szeretnék köszönetet mondani a Fantastik Kosárlabda Klubnak, amely 23 kislányt irányított át klubunkba, s ezzel lehetővé tette, hogy pionír csapatot indítsunk a bajnokságban. Jó együttműködést alakítottunk ki, ami lehetővé teszi a folytonosságot, miáltal a fiatalabb játékosok hosszabb távon biztosíthatják az első csapat utánpótlását. Pénzügyileg sikerült stabilizálnunk a klubot, s lehetővé tettük az együttes számára a zavartalan versenyzést – emelte ki Perović.