Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Új lehetőségek kapuját nyitjuk meg elnevezéssel Webiz képzés kezdődött

2016.11.18.

A sikeres nagybecskereki konferencia és a zlatibotri nyári üzleti képzést követően a Webiz szervezői még egy képzést készítettek elő üzletemberek, kis- és közepes vállalatok, vállalkozók és nagy cégek képviselői számára, akik ügyvitelüket szeretnék magasabb szintre emelni a korszerű technológiák és digitális marketing-eszközök és technikák segítségével. A képzést november 18-a és 20-a között szervezik meg Szabadkán a Hotel Gallériában. Az Új lehetőségek kapuját nyitjuk meg elnevezésű Webiz képzést ma este a Hotel Galléria Róma kongresszusi termében ünnepélyes keretek között nyitotta meg Vladimir Kovač, a Webiz projekt menedzsere, valamint Mirjana Cupać polgármesteri tanácsos.

10638_1.jpg

Vladimir Kovač szerint a szerbiai, Bosznia és Hercegovina-i valamint Horvátországi résztvevők olyan előadásokat hallhatnak, amelyeken igazi szakemberek kísérlik meg átadni tudásukat és tapasztalataikat. Ez azonban a képzés értékének csupán az 50 százaléka, a Webiz képzés igazi értékét a networking jelenti.

– A networking keretében mindenki beszélgethet az előadókkal és a képzés résztvevőivel, illetve megismerkedhet a többi látogatóval. Az ilyen jellegű rendezvények ismerkedési és tapasztalatcserei potenciáljai kivételesen nagyok – mondta Kovač.

Mirjana Cupać Szabadka Város polgármestere, Bogdan Laban és a maga nevében örömének adott hangot, amiért egy ilyen fontos összejövetelt immár harmadszor szerveznek meg városunkban, amely impozáns számú fiatalt és tapasztalt üzletember vonz, akiket érdekelnek az új ismeretek az utóbbi évben a leggyorsabb ütemben fejlődő területekkel, az IT technológiákkal, a digitális marketinggel és a kommunikációval kapcsolatban.

– Szabadkán a szerbiai átlaghoz képest viszonylag magas az internet-felhasználók aránya.  Mégis, több tízezer felhasználó az internetet többnyire a társadalmi hálózatokon való kapcsolattartásra (Facebook), illetve a tartalommegosztó platformok hozzáférésére (YouTube) használja. Kedvező körülmény, hogy az advertising (marketing) cégek ezeket a kommunikációs csatornákat saját tevékenységük lehetőségeként ismerték fel, így várható, hogy az internet-használat olyan területeken is megnő, amelyeknek nem kizárólag a szórakoztatás a céljuk – mondta Mirjana Cupać.

Ilyen értelemben fokozni kellene az online kommunikációt az áru- és szolgáltatás-forgalmazásban, az e-bankig használatában, a lakosság és a közvállalatok, kommunális közvállalatok közötti kommunikáció előmozdítása érdekében, illetve az e-közigazgatás helyi szintű erősítésére.

Szeretném hangsúlyozni, hogy a résztvevők között helyet foglalnak a közvállalatok és kommunális közvállalatok képviselői is, amelyeket bizonyos tevékenység végzésével bízott meg a város. Jelenlétükkel azt bizonyítják, hogy szeretnék korszerűbbé tenni ügyvitelüket, szeretnének alkalmazkodni a változásokhoz és a profit illetve a fejlődés érdekében figyelemmel kísérni az új irányzatokat, azzal a céllal, hogy kielégítsék szolgáltatásaik felhasználóinak, Szabadka polgárainak a szükségleteit.

Beszéde végén a Webiz képzés résztvevőinek eredményes, gyümölcsöző munkát és színvonalas networkinget kívánt.

A szabadkai Webiz képzés témái a következők: Az üzleti felhasználók online megjelenésének alapjai; Színvonalas célcsoport kialakítása;  Vásárlási tölcsér és a konverzió mérése; Színvonalas tartalmakkal a hűséges vásárlók megnyeréséig; A videó a célcsoporthoz vezető leggyorsabb út; Hogyan és mikor alkalmazni az influence marketinget; Hogyan megőrizni ügyvitelünket válsághelyzetben?; Klikk a biztos vásárlóig - értékesítés-fejlesztés az internet segítségével; E-banking – a legjobb baráta z e-ügyvitelben, valamint A digitális advertising irányzatai.

10638_2.jpg