Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Megnyílt a NIS Petrol Puškin téri új benzinkútja

2016.12.20.

A NIS Társaság a cég és a városvezetés képviselőinek a jelenlétében átadta rendeltetésének a NIS Petrol Szabadka 2 jelzésű modernizált töltőállomását. A NIS Petrol kiskereskedelmi hálózatának felújított Puškin téri töltőállomását jelképesen, szalagátvágással helyezte működésbe Aleksej Černikov, a NIS kereskedelmi igazgatója és Bogdan Laban, Szabadka polgármestere.

  10715_1.jpg
Černikov ebből az alkalomból kijelentette, hogy Szerbiában a NIS rendelkezik a legnagyobb benzinkút-hálózattal. Fogyasztói számára szeretne még jobb, még színvonalasabb szolgáltatásokat nyújtani, ezért a cég stratégiai célja a fejlesztésbe való szüntelen beruházás. Megköszönte Bogdan Laban polgármesternek az önkormányzat támogatását, majd hozzátette, hogy a modern benzinkút a NIS hűséges vásárlóit kívánja szolgálni.
 
Laban polgármester elégedetten állapította meg, hogy a NIS cég a kiskereskedelmi hálózatának korszerűsítése keretében az újonnan átadott benzinkút mellett a városunkban található kiskereskedelmi egységek helyén december folyamán megnyitotta a NIS Petrol korszerűen felszerelt kisbajmoki és palicsi benzinkútját.

- Belgrád után Szabadka az ország második olyan városa, amelyben megnyíltak a NIS Petrol ilyen korszerű kiskereskedelmi létesítményei. Városunk alig két és fél hónapja logisztikai támogatásával a NIS-szel közösen látott hozzá a projekt megvalósításához.  Nagyon rövid idő alatt épültek meg a létesítmények, amelyekkel Szabadka méltán büszkélkedhet. Ugyanakkor a NIS Petrol felújított kiskereskedelmi létesítményeiben új munkahelyek is nyíltak. A foglalkoztatottak száma 20 százalékkal nőtt, így bizonyos számú szabadkai jutott munkához. Ez mindannyiunk számára rendkívül jelentős, mivel minden új munkahely különösen értékes. Remélem, hogy a NIS a jövőben folytatja Szabadka Város területén a kiskereskedelmi létesítmények felújításához, amihez ismét biztosíthatjuk a logisztikai támogatást - hangsúlyozta Bogdan Laban.

Az új benzinkutat a legkorszerűbb műszaki követelményekkel és a környezetvédelmi előírások szigorú tiszteletben tartásával építették meg.

10715_2.jpg
A NIS Petrol Szabadka 2-es számú benzinkútjának ünnepélyes átadása alkalmából adományként üzemanyagot töltöttek a szabadkai Kolevka Gyermekotthon járműveibe.