Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Fogadás a sajtó képviselői számára

2016.12.29.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere és Bunford Tivadar, a Városi Képviselő-testület elnöke ma a Városháza Média Központjában az új év alkalmából hagyományos fogadáson köszöntötte a városunkban működő sajtóházak újságíróit, kameramanjait, operatőreit, fő- és felelős szerkesztőit, valamint igazgatóit.

10746_1.jpg
Laban polgármester megköszönte a sajtóházak képviselőinek az együttműködést és azt, hogy tényszerűen tájékoztatták a polgárokat az önkormányzat munkájáról.

- Szeretném, ha jövőre is úgy dolgoznánk, mint eddig, hogy a szólásszabadságot, a gondolati és véleményszabadságot helyesen alkalmazzuk – mert ha létezik szabadság, akkor felelősségnek is léteznie kell. Önökön és rajtunk a felelősség, hogy helyes dolgok jelenjenek meg, hogy ne legyenek féligazságok, ne fabrikáljanak igazságokat, hanem a valót közöljék, úgy, ahogy van. Ez mindannyiunk közös feladata – mondta Bogdan Laban.

Bunford Tivadar az újságíróknak megköszönte az idejekoráni és objektív tájékoztatást.

- Mindannyian tudjuk, hogy csak az történt meg, amiről önök beszámoltak, hírt adtak. Nagyon fontos, hogy ez objektív legyen – mondta Bunford Tivadar.

A polgármester, a Városi Képviselő-testület elnöke, Horvát Tímea alpolgármester és Veljko Vojnić testületi elnökhelyettes a sajtó képviselőinek jó egészséget és sok sikert kívánt az új, 2017. esztendőben.