Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Oktatási hírek

Újabb elismerések az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára

2017.02.01.

Horvát Tímea, Szabadka Város alpolgármestere ma a Városháza Zöld termében átnyújtotta az EmArt Képzőművészeti Műhely tanulói számára az utóbbi három hónap rajzversenyein megszerzett elismeréseket Romániából, Bulgáriából és Indiából.

10815_1.jpg

A romániai Golești városban Jurcsák Hajnalka aranyérmet nyert a néphagyományok az évszakokon át témájára kiírt versenyen. Ugyanezen a versenyen Apt Teodóra ezüstérmet érdemelt ki.

A bulgáriai Banskóban megrendezett nemzetközi versenyen szabad témával Uglik Auróra aranyérmet szerzett, míg az indiai Haidarábád versenyén szabad témára ugyancsak aranyérmet kapott Kávai Rita.

Az ünnepségen jelen voltak a díjazott gyermekek szülei is, valamint Grubanov Martinek Emília, a Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanítónője, a 2017. február 2-án fennállásának 15. évfordulóját ünnepelő EmArt Műhely vezetője is.

Horvát Tímea ebből az alkalomból elégedettségének adott hangot a fiatal művészek elért eredményei kapcsán, illetve az EmArt Képzőművészeti Műhely és Szabadka Városa népszerűsítéséért.

A díjazott gyermekek, szüleik és a maga nevében Grubanov Martinek Emília mondott köszönetet a szívélyes fogadtatásért, majd kiemelte, hogy külön öröm számára az, hogy a gyermekek sikereit ilyen ünnepélyesen ismerik el a Városházán, nem pedig valamilyen tanterem falai között.