Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Értesítések

Május 15-étől új közlekedési rend lesz a Dinko Šimunović utca egy részén

2017.05.10.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunálisügyi, Energetikai és Közlekedési Titkársága keretében működő Energetikai és Közlekedési Szolgálat értesíti a lakosságot, hogy 2017.05.15-étől Szabadkán a Dinko Šimunović utca egy részén új közlekedési rend lesz érvényben.

Az új közlekedési rend értelmében a Dinko Šimunović utca egy részét egyirányúsítják, oly módon, hogy a járművek csak a Kolubara utca irányából közlekedhetnek a Gundulić utca irányába.

A közlekedési rend módosítására azért volt szükség, mert a Dinko Šimunović utcában a Kolubara és a Gundulić utcák közötti részen az úttest szélessége mindössze 3 méter, ami a biztonságos kétirányú közlekedéshez nem elegendő.

Az ellenkező irányú járműforgalom  a továbbiakban a Zvonimir király utcán keresztül folyik, amelyen szintén egyirányú a közlekedés, a Gundulić utcától a Kolubara utca irányába.

A Szabadkai Útfenntartó, Várostervezési és Lakásüzemeltetési Közvállalat, mint az utak fenntartója 2017.05.15-én reggel lecseréli illetve kihelyezi a megfelelő útjelző táblákat.

                                                                  Kommunálisügyi, Energetikai és
                                                                         Közlekedési Titkárság