Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Bezárult a 11. Nemzetközi és Regionális Vásár, a SuSajam 2017

2017.06.03.

A vásári díjak és elismerések átadásával véget ért a SuSajam 2017, a 11. Nemzetközi és Regionális Vásár. A zsűri döntése alapján a legszebb standért járó első díjat Kishegyes Község kapta, a két második díjat pedig a szabadkai Kujundžić Kisipari Műhely és Nagybecskerek Város Turisztikai Szervezete. Két harmadik díjat ítéltek oda, egyet a Magyar Nemzeti Kereskedőháznak, a másikat pedig a kolubarai és mačvai közigazgatási körzet Regionális Gazdasági Kamarájának.

11097_1.jpg

A zsűri három különdíjat osztott ki, a díjazottak pedig a svéd Sandviken város önkormányzata, a magyarországi Kiskunhalas Városa, valamint a banstoli Banstolka Falusi Turisztikai Háztartás.

Az édesipari termékek bajnoka címet a magyarországi Úriból érkezett Happy Chocolates factory ZRT. csokoládégyár érdemelte ki.

A vásári díjakat és elismeréseket Ilinka Vukoja, a Szabadkai Piacok KKV igazgatója és Karai László, az észak-bácskai Körzeti Gazdasági Kamara tanácsosa nyújtotta át.

A SuSajam 2017-en mintegy 200 kiállító mutatkozott be Magyarországról, Romániából, Horvátországból, Montenegróból, a boszniai Szerb Köztársaságból, Svédországból és Szerbiából. A Vásár vezértémája a turizmus volt, partnervárosa pedig Sandviken, amellyel Szabadka Városa együttesen vesz részt a vállalkozásfejlesztést, a demokratikus kapacitások erősítését és a nők politikai döntéshozatalban való részvételét szolgáló hároméves projekt megvalósításában.