Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Értesítések

Június 20-ától 25-éig munkálatok miatt a Rudics utca le lesz zárva a forgalom elől

2017.06.19.

A Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Energetikai és Közlekedési Szolgálata értesíti a lakosságot, hogy keddtől, 2017.06.20-ától vasárnapig, 2017.06.25-éig avízvezeték-hálózaton végzett munkálatok miatt a Rudics utca le lesz zárva a forgalom elől. Az útelzárás ideje alatt járművel a MatkoVuković utca irányából a körforgalmon keresztül a Strossmayer utca felé, a Strossmayer utcából aMatkoVuković utca felé, a DimitrijeTucović utcából pedig a MatkoVuković és a Strossmayer utca irányába lehet közlekedni.

Az említett időszakban az 1/aautóbuszjárat aLifka megállótól a Gubecz Máté és aMakszimGorkij utcákon keresztül halad, majd a Zentai úttól a rendes útvonalat követi. Ily módon a Zsinagóga, az ArsenijeČarnojević utca, a Közegészségügyi Intézet és aJadranmozi megállók nem üzemelnek, helyettük az 1/a járat autóbuszai aPosta és aGubecz Máté megálló helyeken fognak megállni.

Továbbá a 8-as járat autóbuszai a Tito marsall fasor után a JovanZmaj, ĐuroĐaković, MakszimGorkij és Gubecz Máté utcákon közlekednek aLifkamegállóig (a 8/a járat útvonalán), majd ezután térnek rá a8-as járat megszokott útvonalára. Ezen a járaton a Zsinagóga megálló lesz üzemen kívül, és az autóbuszok azArsenijeČarnojević, a Közegészségügyi Intézet, a Jadranmozi, a Posta és aGubecz Máté megállókon állnak meg.

                                                                                             Szolgálatvezető
                                                                                           Vicko Marko Mamić