Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Események

A szabadkai diákok sikere a Szerbia Európa ritmusában elnevezésű versenyen

2017.06.26.

A Szerbia Európa ritmusban elnevezésű versenyen, amely vasárnap, június 25-én volt megtartva Zomborban, 20 szerbiai város konkurenciájában a szabadkai lányok 32 pontot szereztek és így a niši versenyzőkkel osztották az első helyezést. A városunkat képviselő lányok: Mina Stanković, Maša Čegar, Jaksa Nikolett, Ződi Eleonóra, Maronka Henrietta, Meznerić Enikő és Aleksandra Ziđarev kiváló szereplésükkel, táncokkal és énekekkel mutatták be Portugáliát.

11169_1.jpg

– A szabadkai lányok, akik Szabadka Város Önkormányzatától kaptak támogatást, szorgalmasan gyakoroltak, kiválóan szerepeltek, és remek eredményt értek el. De a verseny szabályzata értelmében, ha két város azonos pontszámot ér el, – közülük az kap jobb helyezést, amely a házigazda várostól több pontot kapott, s így jövőre a Szerbia Európa ritmusában versenynek Niš város ad majd otthont – mondta el Miroslava Babić, a városi tanács művelődési ügyekkel megbízott tagja.

Ezen a versenyen Szabadka a zsűritől 14, Niš pedig 17 pontot kapott. A nézők SMS üzenetben küldött szavazatai alapján pedig Szabadka 18, Niš 15 pontot ért el.