Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Értesítések

A Tolmin utca július 9-én zárva lesz a járműforgalom elől

2017.07.10.

A Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Energetikai és Közlekedési Szolgálata értesíti a lakosságot, hogy 2017.07.9-ától a Tolmin utca útjavítás és felújítás miatt lesz zárva a forgalom elől. A forgalom a Békovai út irányából az Ilinden utcába lesz átirányítva, míg a Csantavéri és a Belgrádi út irányából a Tolmin utcát nem lehet megközelíteni, azaz a Csantavéri útról csak a Belgrádi út irányába lehet majd haladni, a Belgrádi út irányából pedig a Csantavéri út irányába.

Ugyanezen okból változik az autóbuszjáratok útvonala is a 8., 16. és 48. vonalon.

A 8. vonalon a járat a Plata Dobrojević és az Ilinden utcán keresztül közlekedik a sándori fordulóig, és ezt az útvonalat követi az ellenkező irányba is, majd ezt követően a megszokott útvonalon halad tovább. A munkálatok ideje alatt a Sándori temető megállóhely nem lesz használatban.

A 16. vonalon a járatok a Belgrád úton keresztül közlekednek a NIS petrol benzinkútig. A munkálatok alatt ezen a vonalon a sándori buszforduló lesz üzemen kívül.

A 48-as járat autóbuszai a Belgrádi útról a Plata Dobrojević és az Ilinden utcákon keresztül haladnak tovább a sándori buszfordulóig, majd a 48-as járat megszokott útvonalát követik tovább. A munkálatok ideje alatt a Sándori temető megállóhely nem lesz használatban.

Vicko Marko Mamić
szolgálatvezető