Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A Tropico Band kitűnő koncertje

2017.09.02.

A Tropico Band tegnap este látványos koncertet adott a szabadkai Sportcsarnokban. Mintegy ötezer rajongó számára szereztek egy emlékezetes estet. A Tropico Band ingyenes koncertjére a szabadkai városnap alkalmából került sor.

11322_1.jpg

Attól kezdve, hogy színpadra léptek, egészen a koncert végéig, kitűnő hangulatban, a szabadkai közönség hangos kórusa kíséretében adták elő legnépszerűbb számaikat, mint amilyenek a Šta ću tebi ja, Ne zovi me, Zauvek tvoj,  Bojim se, Sve moje zore, Pusti ritam….

A sikerszámok egymást követték, az Aleksandar Sale Cvetković énekes vezette népszerű együttes színvonalas, szinte tökéletes fellépésével pedig kiváltotta a közönség hangos tetszését.

A sikítozó, csápoló közönség – többnyire női része – számára a Tropico Band pozitív energiát sugározva mutatta meg ismételten, hogy miért is számít a térség egyik legnépszerűbb együttesének.

A koncert során Sale Cvetković, az együttes frontembere gratulált a szabadkaiaknak városnapjuk alkalmából, majd pedig a közel két és fél órás kiváló koncertet követően elégedetten fényképezkedett a rajongókkal és osztogatta az autogramokat.