Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Sporthírek

Szerbia válogatottjáé a győztesnek járó serleg

2017.09.05.

Szerbia válogatottja nyerte a 24. Stevan Vilotić – Ćele Labdarúgó Emléktornát. A fiatal sa sok a döntőben Izraelt múlták felül 3:1 arányban. A mérkőzés kezdete nem ígért sok gólt, de nemzeti válogatottunk játékosai a második félidőben megcsillogtatták tudásukat és megérdemelten nyerték el a torna serlegét. A szerb válogatottból S. Jovanović a 40. és Joveljić a 73., illetve a 90. percben (11-esből) volt eredményes, Izrael gólját pedig Almog szerezte a 46. percben.

11354_1.jpg

A döntőt követően vehették át a legjobb csapatok és egyének a serlegeket. A legjobb kapusnak a szerb válogatott Aleksandar Popovićot kiáltották ki, a plakettet pedig Zdravko Jokić, aa torna igazgatója nyújtotta át.

A torna gólkirálya az ukrán Serhiy Buletsa, legjobb játékosa pedig a szerb válogatott kapitánya, Strahinja Bošnjak lett. Az elismeréseket Slobodan Kustudić edzőtől, illetve Aleksandar Trifunović neves labdarúgótól vették át.

A szerb válogatott legtehetségesebb játékosává Dejan Joveljićet nyilvánították, aki Svetlana Vučić Vilotićtól vette át az elismerést. Miloš Velebit, a szerb válogatott szövetségi kapitánya a legjobb edző díját ugyancsak Svetlana Vučić Vilotićtól, Stevan Vilotić Ćele lányától vette át. Az Ivica Kajdočiról elnevezett Fair Play-díjat Božidar Spajić sportújságíró, Ivica Kajdoči bátyja az izraeli válogatottnak nyújtotta át.

A harmadik helyezett Ukrajna válogatottja lett a harmadik, a serleget Svetlana Vučič Vilotić adta át. Elion Almog, Izrael válogatottjának kapitánya Nemanja Simovićtól, Szabadka Városi Tanácsának sportért és ifjúságért felelős tagjától vette át a második helyért járó serleget, míg a tornagyőztes serlegét a SZLSZ nevében Zdravko Jokić nyújtotta át a szerb válogatott kapitányának, Strahinja Bošnjaknak.

11354_2.jpg