Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Értesítések

Módszeres rágcsálóirtás

2017.09.27.

Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának Kommunális, Energia és Közlekedésügyi Titkársága az újvidéki Ciklonizacija Rt.-vel közösen értesíti a lakosságot, hogy szeptember 28-ától október 1-jéig Szabadka Város Önkormányzatának területén rendszeres rágcsálóirtást végeznek. Az akciót valamennyi lakott településen végrehajtják, a családi házakban és a társasházakban egyaránt.

A rágcsálóirtás teljesen ingyenes, a lakosoknak csak lehetővé kell tenniük, hogy a jellegzetes munkaruházatot és jelzéseket viselő szakemberek elhelyezzék a készítményt, és be kell tartaniuk a kapott utasításokat. Az akció keretében korszerű, késleltetett hatású biocid készítményt fognak kiosztani, 500 grammos gyári csomagolásban, а készítmény használatára és az óvintézkedésekre vonatkozó utasításokkal.

A készítmény kiosztásának pontos dátuma az adott városrészben vagy településen a helyi közösségek hirdetőtábláján lesz kihelyezve. Azok a polgárok, akik az adott időpontban nem lesznek otthon, értesítést kapnak arról, hogy a készítményt utólag tudják felvenni, a saját helyi közösségük épületében.

További tájékoztatást Zoran Francuskitól lehet kapni, a Ciklonizacija Rt., 21000 Újvidék, Primorska 7. címen vagy a 063/430-626 telefonon.  

Tájékoztató a rágcsálóirtásról.