Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Tartán borítású pálya a Május elseje utcai Sportközpontban is

2017.10.12.

Bogdan Laban, Szabadka polgármestere, Horvát Tímea alpolgármester, Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja, Predrag Radivojević, az Útügyi, Várostervezési és Lakásgazdálkodási Közvállalat igazgatója és Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója ma átadta rendeltetésének a Május elseje utcai Sportközpontban az új, tartán borítású kosárlabdapályát. A beruházáshoz szükséges teljes összeget, mintegy másfél millió dinárt Szabadka Város költségvetéséből biztosították.

11407_1.jpg

- Ahogyan azt tíz nappal ezelőtt, a Jovan Mikić Általános Iskola udvarában elkészült tartán borítású pálya megnyitásakor bejelentettük, ma a Május elseje utcai Sportközpontban a szabadkai sportklubok tagjainak és rekreáns sportolóknak átadjuk az újonnan megépített, tartán borítású pályát – mondta a sajtó képviselőinek Laban polgármester, majd hozzátette: a nyári ígéreteknek megfelelően a szabadkai önkormányzat igyekezni fog, hogy a következő majálisig rendbe tegye az évek óta leromlott állapotban levő palicsi sportpályát is.

11407_2.jpg

Kiemelte, hogy a Május elseje utcai sportpálya megépítését teljes egészében Szabadka Város költségvetéséből finanszírozták másfél millió dináros összegben, majd pedig Laban polgármester elmondta, hogy ma hirdetik meg a közbeszerzési eljárást a Sportcsarnok új klimatizációs rendszere kivitelezőjének a kiválasztására.

- Ezt a projektet még az idén megvalósítjuk, hogy felkészülten  várjuk az előttünk álló, 2018. évi nagy sportversenyeket - mondta Bogdan Laban.