Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A kisradanováci HK-ben megkezdődött a szabványos hulladéktároló edények szétosztása

2017.11.20.

Radoslav Vukelić, a kommunális-ügyi, energetikai és közlekedési titkárság titkára, valamint Slobodan Milošev, a Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat igazgatója a Kisradanováci Helyi Közösségben ma jelen volt, amikor Szabadkán a 19 közül az utolsó városi helyi közösségben is megkezdték az összesen 1641 szabványos hulladéktároló edény leszállítását a polgárok lakcímére. Az akció befejeztével a szabadkai városi helyi közösségekben összesen 27.788 hulladéktároló edényt osztanak szét.

11477_1.jpg

Radoslav Vukelić ebből az alkalomból elmondta, hogy a szabványos hulladéktároló edények szétosztása a szabadkai önkormányzat és a Köztisztasági és Parkosítási KKV közötti jó együttműködés eredménye, s mint mondta: hiszi, hogy az elkövetkező években ez az együttműködés még intenzívebb lesz minden felhasználó elégedettségére.

Slobodan Milošev elmondta, hogy a kisradanováci HK-gel befejeződik a hulladéktároló edények leszállítása a városi helyi közösségek területén.

11477_2.jpg

- A városi helyi közösségekben – beszámítva a kisradanováci HK-ben leszállításra kerülő 1.641 hulladéktároló edényt – a polgároknak összesen 27.788 szemeteskukát szállítunk le. Az előző három év alatt Szabadka Városával együttműködve több  szabványos hulladéktároló edényt osztottunk szét, mint a Köztisztasági és Parkosítási KKV egész története során. A fennmaradt 18 peremvárosi helyi közösségben további 13.300 hulladéktároló edényt osztunk szét, ahány háztartás szerepel a 2011. évi népszámlálás szerint – hangsúlyozta Slobodan Milošev.

11477_3.jpg