Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A Lampone meridian nyerte a 45. újévi kispályás labdarúgó-tornát

2018.01.14.

A ma esti döntőkkel véget ért a 45. újévi kispályás labdarúgó-torna. A győztesnek járó serleget és a 400.000 dináros csekket a felnőttek mezőnyében a Lampone meridian csapata nyerte, amely a döntőben 8:3 (5:1) arányban bizonyult jobbnak a Šeki enterijeri Real impex csapatánál. Az első újévi gyermek-torna (2009-es korosztály)  győztese a Szabadka LK együttese lett, amely a döntőben nagy csata és lendületes mérkőzés után minimális, 1:0 arányú győzelmet aratott az Arena ellen.

11585_1.jpg

A döntők napján nagyszámú közönség szurkolta végig a mérkőzéseket a Sportcsarnokban, az utolsó helyig megtöltve a lelátókat. A Kuća zdravlja csapata sajnos a szervezők számára igazolatlanul maradt távol a bronzmérkőzéstől, így az Agrarpromet játék nélkül nyerte meg a harmadik helyezettnek járó serleget és érmeket.

A torna szervezői sürgős megbeszélést tartottak és úgy döntöttek, hogy a Kuća zdravlja csapata a következő két évben nem indulhat a hagyományos újévi tornán. Az újévi tornáról kétéves eltiltással büntették a Kuća zdravlja csapatával nevezett összes játékost, kivéve Čedomir Žarkovićot, a csapat egyetlen jelen levő tagját.   

Az újévi gyermektornán a Spartacus LK végzett a harmadik helyen, miután 3:2-re legyőzte az FA Courver együttesét. Az első három helyezett kölyökcsapatnak a serleget és az érmeket Goran Marinković, Szabadka Város Sportszövetségének a főtitkára nyújtotta át. 

A döntőt követően nyújtották át a legjobb csapatoknak és játékosoknak járó serlegeket és érmeket. A torna gólkirálya Slobodan Rajčević lett a Lampone meridian csapatából, a legjobb kapus Beljanski lett a Šeki enterijeri Real impex együtteséből, a torna legjobb játékosává pedig a brazil Thales de Matát (Lampone meridian) kiáltották ki. 

A harmadik helyezett Agrarpromet csapatának a serleget és az érmeket Tóth Róbert, a Stadion KKV igazgatója adta át. A második helyezett csapatnak a serleget és az érmeket Goran Marinković nyújtotta át, míg a győztes serlegét és a 400.00 dináros csekket a Lampone meridian együttesének Goran Laban, Szabadka polgármestere és Nemanja Simović, a Városi Tanács sportért és ifjúságért felelős tagja nyújtotta át.

A döntőt és a díjkiosztót, a serlegek, elismerések és jutalmak átadását követően a jegyvásárló nézők körében gazdag tombolát rendeztek.

11585_2.jpg