Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

A KfW Bank és a város közös projektjének előkészületei a tervek szerint haladnak

2018.01.17.

Zagorka Panić, Szabadka Város menedzsere, Michel Roman, a GIZ nemzetközi szervezet képviselője, Petar Pižurica, a Vízművek és Csatornázási KKV termelési igazgatója, Dobó Márta, a Palics-Ludas KV megbízott igazgatója és Molnár Ervin projekt-menedzser ma fogadta a KfW Német Fejlesztési Bank küldöttségét, amellyel 2017. november 17-én megállapodást írtak alá a Palicsi és a Ludasi-tavak biodiverzitásának és vizeinek a megőrzésére irányuló projekt finanszírozásáról 6,5 millió eurós adomány segítségével.

11595_1.jpg

Ma a megállapodás aláírása után sor került az első munka jellegű megbeszélésre, amelyen a KfW Bank képviselői tájékozódtak a jelenlegi helyzetről, áttekintettek bizonyos szakmai kérdéseket, a legutóbbi látogatásuk óta elért eredményeket, és meghatározták a projekt megvalósításának következő lépéseit.

A KfW Bank küldöttsége ez alkalommal bemutatta új projekt-menedzserét és megállapította, hogy elégedett az előkészületek ütemével, ami az előfeltételek ismeretében az elkövetkező időszakban biztosítja a projekt megvalósítását.