Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Hírek

Adomány a Népkonyha számára

2018.02.02.

Ma a Szabadság téren megtartották a hagyományos, 34. turiai Kolbászfesztivált népszerűsítő rendezvényt. A turijai vendégek idén is a Vöröskereszt szabadkai városi szervezete képviselőinek átadták a Népkonyhának szánt adományt, 50 kilogramm friss kolbászt. Szabadka Várost az adomány átadásakor Ilija Đukanović, a Városi Tanács szociális védelemért felelős tagja képviselte.

11648_1.jpg

Miroslav Atanasković, a Turiai Kolbászfesztivál bizottságának képviselője minden szabadkait meghívott a Kolbászfesztiválra, amelyet február 16-án, 17-én és 18-án rendeznek meg Turián. 

Az önkormányzat és a maga nevében Ilija Đukanović mondott köszönetet a turiai egyesületnek az adományért, és emlékeztetett rá, hogy Szabadkán a Népkonyhán 1.200-an kapnak meleg ételt, ami százzal több a tavalyinál.

- Köszönöm a turiai egyesületnek, hogy idén is ellátogattak városunkba s hogy 50 kilogramm turiai kolbászt biztosítottak a Népkonyha számára. A Népkonyha számára minden adomány nagyon fontos, függetlenül attól, hogy élelmiszerről, vagy felszerelésről van-e szó. Idén a Népkonyha szükségleteire a városi költségvetésből 31,2 millió dinárt biztosítottunk – emelte ki Đukanović.

11648_2.jpg