Loading...

+381 13 661-122

Grad Subotica

Aktualitások

Az Intersport cég 100 labdát adományozott az általános- és középiskoláknak

2018.04.18.

A 100 labdát az iskoláknak elnevezésű megmozdulás keretében a sportfelszerelést forgalmazó Intersport cég Szabadka város területén 34 általános és középiskolának adományozott sportlabda-csomagokat. A megmozdulás célja a sport fejlesztésének és a gyermekek csapatszellemének az erősítése, illetve a testmozgás fontosságának a tudatosítása.

11789_1.jpg

A szabadkai önkormányzat nevében az Intersportnak az értékes adományt Nataša Aleksić, a Városi Tanács oktatásért felelős tagja köszönte meg. 

A labdákat minden általános és középiskola megkapja Szabadka város területén. Szeretném kihasználni az alkalmat, hogy megkérjem városunk többi munkaadóját is, hogy kövessék ezt a jó példát és támogassák iskoláinkat – mondta Nataša Aleksić.

A szabadkai Roda központban, az Intersport üzletében Branko Mirković, az Intersport szerbiai területi igazgatója elmondta, hogy ez a cég 2017 októberében kezdte meg a megmozdulást, amelynek keretében 100 labdát adományoz annak a városnak vagy községnek a területén működő általános és középiskoláknak, amelyekben üzletet nyit. Belgrád, Kraljevo, Zombor és Kragujevac után az Intersport ezt az akciót Szabadkán is megszervezte.

A cél a sport fejlesztésének és a gyermekek csapatszellemének az erősítése, illetve a testmozgás fontosságának a tudatosítása. Szeretnénk elérni, hogy minél több fiatal sportoljon. Az iskolák érdeklődésétől függően három leglátványosabb sportág számára adományozunk labdákat. Ezek a labdarúgás, a kosárlabda és a röplabda, – emelte ki Mirković.

A szabadkai iskolák az elkövetkező napokban kapják meg a labdákat.